Over Ruben

Acupuncturist Ruben Imming in AlkmaarNadat ik de opleidingen Gewichtsconsulent en Voedingsdeskundige succesvol had afgerond, wilde ik mij verder verdiepen in het algehele welbevinden van de mens. Daarom heb ik ervoor gekozen om de bachelor-opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde en Acupunctuur aan de Academie Qing-Bai in Amsterdam te gaan volgen. Gedurende de opleiding kreeg ik steeds meer nieuwe inzichten over hoe de Chinese geneeswijze een antwoord heeft voor allerlei gezondheidsklachten.

Tijdens en na de opleiding, heb ik in verschillende landen trainingen en stages gevolgd. Daar heb ik o.a. de dr. Tan methode geleerd, waarbij gemiddeld 85 procent van alle aandoeningen effectief behandeld wordt.

Vanuit een grote interesse voor het welzijn van de mens verdiep ik mij dagelijks als acupuncturist in verschillende ziektepatronen. De Chinese Geneeswijze biedt talloze invalshoeken om te leren en te begrijpen. Dit alles maakt het voor mij interessant.

Reinier over zijn behandeling
“Ik ben bij je terecht gekomen omdat ik al heel lang klachten ondervond van mijn rsi/elleboog. Waar de manuele therapie en fysiotherapie kortstondig effect hadden, hebben jouw behandelingen mijn klacht zo positief veranderd. Ik tennis weer met zoveel plezier! Nogmaals bedankt en ik kan iedereen met dit soort klachten zeker aanbevelen bij jou langs te gaan!”

Vul mijn contactformulier in en neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk in Alkmaar.